Overzicht van alle lopende projecten en projecten in ontwikkeling.

In de klas
In de klas

Jainaba werkt vijf ochtenden per week op de school for disabled children in Jiboro. Zij assisteert de leraar van de klas met de jongste leerlingen. Met name houdt ze zich bezig met het aanleren van de gebarentaal.

Micro-krediet
Micro-krediet

Nyomi was 4 jaar geleden eigenaar van haar kapperszaak. Vanwege haar plotselinge beperking moest ze die opgeven. GOVI heeft bij de stichting het verzoek gedaan om haar via een micro-krediet de mogelijkheid te bieden haar kapperszaak opnieuw op te starten.

Naaiatelier
Naaiatelier

In de ochtend gaat zij naar school en in de middag werkt zij in het naaiatelier van Jiboro. Ndumbeh is hier in opleiding en leert om kleding te maken.

Studenten Hogeschool
Studenten Hogeschool

Bintu heeft een visuele beperking. Zij ervaart met name ook op de hogeschool veel obstakels op weg naar haar diploma. Colleges zijn soms moeilijk toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Vanwege haar beperking wordt zij door haar omgeving niet altijd voor volwaardig aangezien.

Werken op de farm
Werken op de farm

Dreamfarm is een boerderij waar leerlingen met een auditieve beperking leren om in een horende wereld hun weg te vinden. In de ochtend gaan ze naar de school for disabled children in Jiboro en in de middag werken ze op de farm.

previous arrow
next arrow