Laatste nieuws

 • Toeristenseizoen bijna weer van start: nieuwe mogelijkheden voor Small Steps 2 Success?

  Je ziet momenteel met regelmaat paginagrote advertenties van TUI en Corendon. Exotisch, natuurschoon én tropische stranden. ‘Laat je betoveren door het Afrikaanse ritme!’ Het toeristenseizoen gaat vanaf oktober/ november weer van start en dat biedt ook voor ons goede mogelijkheden voor het creëren van nieuwe werkplekken voor mensen met een beperking in Gambia. Een aantal […]

  Lees meer


 • Small Steps 2 Success investeert in studenten van het Management Development Institute in Kanifing

  In de nieuwsbrief van maart 2022 is er verslag gedaan van een bezoek aan bovengenoemd opleidingsinstituut. Pascal, Martin en Mirjam spraken uitgebreid met vier studenten die hier een studie Banking & Finance of ICT volgen. Vanwege hun fysieke beperking zijn er letterlijk en figuurlijk veel obstakels.

  Lees meer


 • Update – Actie Hekwerk

  Enige weken geleden zijn we een actie gestart voor het herstel van het hekwerk op de farm in Fuffor, waar 3 van onze werknemers hun taken doen. Zoals bekend waren de koeien door het hek gebroken en hadden zich te goed gedaan aan de bijna rijpe bananen! Daar zijn we uiteraard minder blij mee..

  Lees meer


 • Even voorstellen: Pascal Jatta

  Pascal is medebestuurslid van de Gambiaanse stichting Small Steps 2 Success. Afgelopen week spraken we hem om  hem aan jullie voor te stellen. Wie is Pascal, hoe is hij bij de stichting gekomen en wat is zijn doel met de stichting?

  Lees meer


 • Small Steps 2 Success bakt de broodjes!

  Onze stichting is in de afgelopen weken nauw betrokken geweest bij de oprichting van een bakkerij in Fuffor, bijna op de grens met zuid Senegal. Op de farm, werkt ook Yaya, die in het verleden als bakker gewerkt heeft. Hij gaf aan dat er een schreeuwend tekort was aan brood in dit gebied. Er zijn maar weinig bakkers en het brood is al snel op.

  Lees meer