Sponsor worden?

De Stichting Small Steps 2 Success is afhankelijk van donaties en sponsoren. Op deze pagina vertellen we je hoe wij te werk gaan en hoe jij sponsor kunt worden.

Wij werken samen met diverse stichtingen en organisaties die betrokken zijn bij mensen met een beperking in Gambia. Zij doen ons voorstellen van mensen met een beperking die graag aan het werk willen en vervolgens gaan wij op zoek naar een passende betrekking. Hiervoor maken we gebruik van een lijst met werkgevers die bereid zijn mensen met een beperking aan te nemen en te begeleiden.

Vanuit de sponsorgelden betaalt de stichting voor een bepaalde periode een deel van het salaris. Na deze periode zal de werkgever het salaris volledig betalen. In deze periode zullen we zowel werkgever als werknemer bezoeken en begeleiden.

In een aantal gevallen zullen ook eventuele opleidingskosten vanuit de sponsorgelden bekostigd worden. Onder projecten is altijd de financiële verantwoording per project terug te vinden.

Ook ondersteunen we mensen met een beperking die zelfstandig een eigen onderneming willen starten door middel van een micro-krediet. 

De stichting koppelt een sponsor aan een cliënt. De sponsor ontvangt regelmatig informatie over de voortgang.

Wil je graag sponsor worden? Meld je vandaag nog aan!