Ndumbeh beëindigt de training

Met ingang van 1 november is Ndumbeh niet langer verbonden aan onze stichting. Als leerling van de School for children with a disability kreeg zij via sponsoring de kans om getraind te worden als kleermaakster. En die kans heeft ze met beide handen aangegrepen!

Het viel al meteen op dat ze met veel plezier het naaiatelier van Mbee betrad. En ja hoor, zelfs in het weekend en in de vakantieperiodes was ze te vinden in het atelier. Nbumbeh is echt opgebloeid en was toe aan een nieuwe uitdaging. Het begon voorzichtig met het knippen van de stoffen en het inzetten van eenvoudige zoompjes. Maar intussen kan ze ook hele jurken in elkaar zetten! De bekroning voor haar inzet is wel dat ze de opdracht kreeg om voor haar oude school de schooluniformen te maken. Op de foto onder zijn deze zichtbaar. Goed nieuws: Ndumbeh kan de komende tijd nog blijven werken in het aaiatelier! Helaas was Nbumbeh op het moment van de foto ziek thuis, een collega heeft even haar rol gespeeld…..
Het spreekt voor zich dat Small Steps Ndumbeh blijft volgen de komende tijd!

Met grote dank aan Mbee voor haar bereidheid om Ndumbeh te trainen, aan Sanna die bereid was om de opdracht van de schooluniformen aan haar te geven en aan de sponsor in Nederland!