Nieuwe sponsoren gezocht!

Small Steps 2 Success heeft vanuit samenwerkende stichtingen een aantal nieuwe voorstellen ontvangen. Voor de volgende personen zijn we nu op zoek naar (deel)sponsoren.

Safiatou Njie

Safiatou is een vrouw met een visuele beperking die in het binnenland van Gambia woont. Zij moet de verantwoordelijk voor het levensonderhoud van haar drie dochters alleen dragen. GOVI heeft ons gevraagd haar financieel te ondersteunen.

Het is haar wens om een plaatselijke winkel voor de dagelijkse boodschappen te starten. Hiervoor is een micro-krediet van € 250,00 nodig. Dit betekent een volledige sponsoring van 10 maanden.

Isatou Manneh

Deze 48-jarige vrouw heeft al sinds haar vroege jeugd een visuele beperking. Isatou woont in Jarra Soma. Sinds de dood van haar man is ze de kostwinnaar voor haar vier kinderen. Zij is erg invloedrijk binnen de community in haar dorp, waar ze de leidster van de vrouwengroep is. GOVI heeft haar bij ons voorgedragen.

Het is Isatou haar wens om een winkel voor dagelijkse boodschappen en een kantine (zelfbereid voedsel) te starten. Hiervoor is een micro-krediet van € 350,00 nodig. Dit betekent een volledige sponsoring van 14 maanden.

Buba Darboe

Buba is 27 jaar en is voorgedragen door de stichting Bendula. Buba heeft het syndroom van Down en woont nog bij zijn ouders. Hij vindt muziek maken en voetballen erg leuk! Buba wil nu graag aan het werk bij de plaatselijke kleermaker in het dorp Tanji. Hij zal daar onder begeleiding opgeleid worden.

Wij zijn op zoek naar een sponsor voor de periode van 18 maanden, om de opleidingskosten en een deel van het salaris te betalen.

Alasana Cham

Alasana is een18-jarige jongeman en is ook door de Bendula voorgedragen. Hij gaat nu nog 2 dagen per week naar school. Voor de andere dagen zijn we op zoek naar een baan voor hem. Alasana zou graag in de bouw of in een tuin willen werken. Hij zal goed moeten worden begeleid vanwege epileptische aanvallen.

Wij zijn op zoek naar een sponsor die voor 18 maanden de begeleidingskosten en een deel van het salaris wil betalen.

Alieu Darboe

De laatste die we aan jullie willen voorstellen is Alieu, 18 jaar en voorgedragen door de stichting Bendula. Alieu heeft problemen met zijn oog, waardoor hij moeite heeft met de oog-hand-coördinatie. En natuurlijk houdt hij van voetballen! Alieu heeft eerder gewerkt bij een graanmaalmachine, we willen kijken of hij soortgelijk werk zou kunnen doen.

Wij zijn op zoek naar een sponsor die voor 18 maanden de begeleidingskosten en een deel van het salaris wil betalen.

Wil je ons ondersteunen in een sponsoring?  Meld je dan nu aan!